Raša Nedeljkov (CRTA) 28. marta odgovara na pitanja na Fejsbuku

Izvor: Danas, 26.Mar.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raša Nedeljkov (CRTA) 28. marta odgovara na pitanja na Fejsbuku

Programski direktor Centra za istraživanja, transparentnost i odgovornost Raša Nedeljkov odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u četvrtak 28. marta od 9 časova, u okviru rubrike „Intervju na mreži“. Članak Raša Nedeljkov (CRTA) 28. marta odgovara na pitanja na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Smotra radova iz primenjene fizike i elektronike 28. marta u Matematičkoj gimnaziji

Izvor: Danas, 26.Mar.2019

U Matematičkoj gimanziji u četvrtak 28. marta, od 13 do 16 časova, po treći put biće održana smotra radova članova Sekcije primenjene fizike i elektronike Matematičke gimnazije iz Beograda. Članak Smotra radova iz primenjene fizike i elektronike 28. marta u Matematičkoj gimnaziji se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.