Ramuš večeras u Prištini, obraća se građanima na trgu

Izvor: B92, 27.Apr.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ramuš večeras u Prištini, obraća se građanima na trgu"

Priština -- Lider opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj doputovaće u Prištinu večeras, najavila je njegova supruga.

Haradinaja je francuski sud oslobodio zahteva za izručenje Srbiji, koja ga potražuje zbog ratnih zločina nad Srbima.

Anita Haradinaj je za televiziju Kljan Kosova rekla da očekuje da njen suprug u Prištinu stigne između 19.30 i 20 sati.

Ona je najavila da će se tim povodom građani Kosova okupiti na trgu Zahir Pajaziti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Prištini, gde će im se Haradinaj obratiti.

Anita Haradinaj je rekla da je telefonom razgovarala sa suprugom nakon izricanja odluke o oslobađanju i da joj je on rekao da je odluka francuskog suda "prava".

"Čak i Ramuš se složio sa mojim mišljenjem da je to bila jedina ispravna odluka", rekla je Anita Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Skandal: Haradinaj stigao u Prištinu i nastavio sa provokacijama

Izvor: BKTV News, 27.Apr.2017

Lider opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj stigao je večeras u Prištinu, a dočekala ga je najuža porodica i saradnici, dok mu je u centru grada priređen svečani doček na kom se okupio veliki broj građana..."Ideja moje ekstradicije Srbiji značilo bi poziv na rat i nisam se...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.