Radulović: Daću ostavku ako se ne usvoje zakoni

Izvor: RTS, 16.Jan.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Daću ostavku ako se ne usvoje zakoni

Ukoliko Skupština ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, podneću ostavku na ministarsku funkciju, kaže Saša Radulović. Ako se ne usvoje zakoni to je znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji, smatra Radulović.

Ministar privrede Saša Radulović rekao je da će, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, podneti ostavku na ministarsku funkciju.

"Da ne mislim da reforme mogu da prođu ne bih bio na mestu na kom se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sada nalazim. Tu sam zato što mislim da zakoni mogu proći, u protivnom više neću biti ministar i podneću ostavku", rekao je Radulović za Radio-televiziju Vojvodine.

Radulović je rekao da je njegova namera da se spreči ponavljanje "slučaja kakav je onaj u Vršačkim vinogradima" i dodao da je to moguće jedino ako sistem funkcioniše.

"To je moguće jedino ako se naprave strukturne promene. Da li ima političke volje za to videćemo onog trenutka kada budemo znali da li će zakoni biti usvojen", rekao je Radulović.

Dodao je da očekuje da će zakoni biti usvojeni, a ako se to ne desi, biće to "znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Dajem ostavku ako ne usvoje zakone

Izvor: RTS, 16.Jan.2014

Ukoliko Skupština ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, podneću ostavku na ministarsku funkciju, kaže Saša Radulović. Ako se ne usvoje zakoni, to je znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji, smatra Radulović...Ministar privrede Saša Radulović rekao je da će, ukoliko Skupština...

Nastavak na RTS...

Radulović najavio ostavku ako se ne usvoj novi Zakon o radu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2014

Ministar privrede Saša Radulović ponovio je večeras da će podneti ostavku na ministarsku funkciju, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji novi Zakon o radu i paket ekonomskih zakona, ocenjujući da će izostanak usvajanja tih zakona to biti znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.