Radulović: Dajem ostavku ako Skupština ne usvoji Zakon o radu

Izvor: Blic, 16.Jan.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Dajem ostavku ako Skupština ne usvoji Zakon o radu

Ministar privrede Saša Radulović izjavio je večeras da će, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, podneti ostavku na ministarsku funkciju.

"Da ne mislim da reforme mogu da prođu ne bih bio na mestu na kom se sada nalazim. Tu sam zato što mislim da zakoni mogu proći, u protivnom više neću biti ministar i podneću ostavku", rekao je Radulović za Radio-televiziju Vojvodine.

Radulović je kazao da je njegova namera da se spreči >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponovljanje "slučaja kakav je onaj u Vršačkim vinogradima" i dodao da je to moguće jedino ako sistem funkcioniše.

"To je moguće jedino ako se naprave strukturne promene. Da li ima političke volje za to videćemo onog trenutka kada budemo znali da li će zakoni biti usvojen", rekao je Radulović.

Dodao je da očekuje da će zakoni biti usvojeni, a ako se to ne desi, biće to "znak da ne postoji dobra volja za reformama u Srbiji".

Pročitajte još Radulović: Sindikati da prekinu da šire laži, bez reforme propast

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dajem ostavku ako ne usvoje zakone

Izvor: B92, 16.Jan.2014

Beograd -- Ministar privrede Saša Radulović izjavio je večeras da, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, on više neće biti ministar..."Da ne mislim da reforme mogu da prođu ne bih bio na mestu na kom se sada nalazim. Tu sam zato što mislim da zakoni mogu proći,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.