Radovi na petlji Bačka Topola, višečasovno obustavljanje saobraćaja na auto-putu

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 10:02

Radovi na petlji "Bačka Topola", višečasovno obustavljanje saobraćaja na auto-putu

Od danas, 21. aprila, u naredna tri dana, na petlji Bačka Topola auto-puta E-75, u smeru Subotica-Novi Sad, izvodiće se radovi na održavanju puta, zbog čega će biti i višečasovnog obustavljanja saobraćaja na ovoj deonici.

Kako navode "Putevi Srbije" danas (21. aprila) počinju pripremni radovi na uključenju i isključenju sa auto-puta, te se apeluje na dodatani oprez pri vožnji, prenosi subotica.com.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Već sutra, u periodu od 9 do 13 časova, doći će do obustave saobraćaja na navedenoj petlji, pri isključenju sa auto-puta. Obustava saobraćaja će se nastaviti u petak, u istom vremenskom periodu, ovaj put pri uključenju na auto-put.

Kao alternativni putni pravac tokom izvođenja radova preporučene su petlje Žednik i Feketić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radovi izmenili režim saobraćaja na petlji Bačka Topola

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021

Režim saobraćaja na petlji Bačka Topola autoputa E-75, u smeru Subotica - Novi Sad, izmenjen je od danas, 21. aprila pa u naredna tri dana zbog radova...Kako navode "Putevi Srbije", počeli su pripremni radovi na uključenju i isključenju sa autoputa, te se apeluje na dodatani oprez pri vožnji...Već...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.