Radovi na izgradnji centra za startapove u Nišu biće završeni na vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na izgradnji centra za startapove u Nišu biće završeni na vreme

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović ocenio je danas da će radovi na izgradnji centra za startapove i inovativno preduzetništvo u Nišu biti završeni na vreme i da će on biti otvoren u septembru.

Centar će biti izgrađen u okviru Elektronskog fakulteta na 650 kvadratnih metara i u njemu će biti smeštene startap kompanije i biće uređen po najvišim svetskim standardima, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

"Siguran sam da će mladi biti ponosni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na ovaj prostor koji će im omogućiti da ostanu u svom gradu i u njemu stvaraju svoju budućnost, a time i budućnost Niša i čitave Srbije", rekao je Popović posle nenajavljenog obilaska radova i dodao da je to početak ulaganja Vlade Srbije u inovacije i tehnološki razvoj u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.