Radovi na Gazeli i tramvajskim šinama menjaju režim saobraćaja

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na Gazeli i tramvajskim šinama menjaju režim saobraćaja

Zbog radova na tramvajskim skretnicama u Karađorđevoj ulici koji počinju večeras, biće izmenjen tramvajski saobraćaj. Izmenjen režim saobraćaja je i na mostu "Gazela" gde je zbog radova za saobraćaj zatvorena polovina mosta u pravcu ka Nišu.

Zbog zamene tramvajske skretnice u Karađorđevoj ulici večeras od 22 sata do ponedeljka u 3.30 sati biće onemogućen tramvajski saobraćaj iz pravca Glavne železničke stanice ka Novom Beogradu i Pristaništu.

Linija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2 će saobraćati samo na spoljašnjem krugu: Pristanište – Glavna železnička stanica – Trg Slavija – Vukov spomenik – Dorćol – Pristanište.

Linija 7 saobraća od Bloka 45 – Pristanište – Dorćol – Ustanička, a linija 9 nosiće oznaku 9L i voziće na relaciji: Blok 45 – Pristanište – Kalemegdan i vozila na toj liniji imaće oznaku 9L.

Linije 10 i 12 biće pojačane, dok će linije 7L i 13 biti ukinute.

Zbog radova na „Gazeli” do ponedeljaka u četiri sata za saobraćaj je zatvorena jedna polovina mosta "Gazela" u smeru ka Nišu. Saobraćaj se odvija na drugoj polovini mosta, tako što su dve trake namenjene vozilima koja se kreću od Niša ka Šidu, a jedna saobraćajna traka je za vozila koja idu od Šida ka Nišu.

Na saobraćajnoj petlji „Sava centar” zatvorena je silazna rampa sa auto-puta E-75 kao i silazna rampa sa mosta na petlji "Mostar".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.