Izvor: S media, 08.Apr.2011, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kašnjenje vozova zbog "Gazele"

"Železnice Srbije" će, zbog nesmetanog odvijanja radova na mostu "Gazela", od sutra do 8. maja promeniti organizaciju putničkog saobraćaja na pruzi Beograd-Niš, između stanica Beograd i Topčider, saopštilo je to javno preduzeće.

Zbog zamene elektrolokomotiva dizelkama, koje će saobraćati na relaciji Beograd-Topčider-Beograd, putovanje će biti produženo za oko 40 minuta.

Međunarodni vozovi na relaciji Beograd-Bar-Beograd, Skoplje-Beograd-Skoplje, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Istanbul-Beograd-Istanbul, Sofija-Beograd-Sofija, kao i Inter Siti Srbija (ICS) vozovi na relaciji Prijepolje teretna-Beograd-Prijepolje saobraćaće redovno, ali će zbog zamene lokomotiva kasniti oko 40 minuta.

Gužve na "Gazeli", Brankovom i starom železničkom mostu

U lokalnom saobraćaju, u navedenom periodu, voz koji bi iz Beograda trebalo da po redu vožnje krene u 15.25 sati za Prijepolje teretnu, umesto iz Glavne železničke stanice Beograd polaziće iz Rakovice u 15.46 sati, a izostajaće na relaciji Beograd-Rakovica.

Kompozicija, koja saobraća iz Prijepolja teretne u 4 sata i 33 minuta, voziće samo do Rakovice, a ICS voz iz Kraljeva u 3 sata i 55 minuta za Beograd saobraćaće samo do Topčidera.

Na Gazeli počelo ojačavanje konstrukcije

Putnički vozovi, koji po redu vožnje iz Beograda polaze u 3.40 sati i 11.20 za Vrbnicu, u 7.25 i 19.35 za Niš, 14.55 za Kraljevo, kao i iz Lapova u 3.06 sati i Paraćina u 14.40 sati za Beograd, zbog zamene elektrolokomotiva dizelkama u stanici Topčider, kasniće oko 40 minuta.

Zbog priprema za izvođenje radova, samo u subotu, 9. aprila, međunarodni vozovi koji saobraćaju iz Beograda u 22.10 sati za Bar, iz Bara u 12.40 sati za Beograd, kao i lokalni voz iz Beograda u 3.40 sati za Vrbnicu, saobraćaće pomoćnim prevoznim pravcem preko Novog Beograda, čime se putovanje, takođe, produžava za oko 40 minuta.

Velike gužve zbog radova na Gazeli

U subotu 9. aprila lokalni putnički vozovi sa polaskom iz Beograda u 23.37 sati za Lapovo i u 3.10 sati za Niš, polaziće iz stanice Topčider u 23.48 za Lapovo, i u 3.21 sat za Niš. Kompozicije koje saobraćaju na relaciji Niš (15.30 i 19.20 sati)-Beograd voziće samo do Topčidera.

Ostali lokalni vozovi na pravcima Vrbnica-Prijepolje teretna - Beograd-Vrbnica, Zaječar-Beograd-Zaječar, Požarevac-Beograd-Požarevac, Niš-Paraćin-Lapovo-Beograd-Lapovo-Paraćin-Niš, saobraćaće do i od stanice Topčider.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog "Gazele" kasne međunarodni vozovi

Izvor: Mondo, 08.Apr.2011

Vozovi iz Beograda za Bar, Skoplje, Istambul i Sofiju kasniće u narednih mesec dana oko 40 minuta zbog radova na najvećem mostu

Nastavak na Mondo...

IZMENE ŽELEZNIČKOG SAOBRAĆAJA ZBOG "GAZELE"

Izvor: Kurir, 09.Apr.2011, 13:34

BEOGRAD - Železnice Srbije će, zbog radova na mostu "Gazela", od danas do 8. maja promeniti organizaciju putničkog saobraćaja na pruzi Beograd-Niš, između stanica Beograd i Topčider. Zbog zamene elektrolokomotiva dizelkama, koje će saobraćati na relaciji Beograd-Topčider-Beograd, putovanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.