Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: 2013.godina zastoja, skoro svi digli ruke od BiH

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) Igor Radojičić izjavio je danas da je na evropskom planu 2013. godina zastoja, te navodi da su međunarodni predstavnici, osim angažmana da se riješi pitanje odluke "Sejdić-Finci", "skoro svi digli ruke od nas“.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojičić: Skoro svi su digli ruke od BiH

Izvor: Press, 27.Dec.2013

Bosna i Hercegovina, kako je naglasio, nije fokus i niko nema želju da "izgori" na njenom pitanju s nekim novim inicijativama i predlozima i verovatno će taj dominatni deo međunarodne zajednice čekati da prođu naredni izbori...Radojičić tvrdi da ima nekih iz međunarodne zajednice "koji se upliću...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.