Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica ranjena tokom pljačke pošte, razbojnici u bijegu

Službenica pošte u sarajevskom naselju Blažuj ranjena je danas oko 14:15 sati kada su dva maskirana razbojnika, naoružana vatrenim oružjem, pucala na nju kroz šaltersko staklo.

Kako sarajevski portal "Klix.ba" javlja razbojnici su nakon pljačke pobjegli s mjesta događaja u nepoznatom pravcu, a policija traga za njima.

Portparolka MUP-a KS Suvada Kuldija, izjavila je za pomenuti portal da je ranjena žena vozilom Hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu "Prim.dr. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Abdulah Nakaš" gdje će joj biti pružena ljekarska pomoć.

"U ovom trenutku ne možemo govoriti o povredama koje je ona zadobila. Pokrenuta je istraga o ovom slučaju i glavni tužilac Kantona Sarajevo je obaviješten o događaju", rekla je Kuldija.

Nije poznato koliko novca su razbojnici iznijeli iz pošte.

(Klix.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rafalna paljba na državnu instituciju, ima povređenih!

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2017

U sarajevskom naselju Blažuj ranjena je danas službenica pošte...Pedofil mislio za novinarku da je učenica, nudio joj pare da mu sedne u krilo..Kako "Avaz" saznaje iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, oko 14 i 15 sati dva maskirana razbojnika, naoružana vatrenim oružjem, pucala...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.