Rafalna paljba na državnu instituciju, ima povređenih!

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafalna paljba na državnu instituciju, ima povređenih!

U sarajevskom naselju Blažuj ranjena je danas službenica pošte.

Pedofil mislio za novinarku da je učenica, nudio joj pare da mu sedne u krilo

Kako "Avaz" saznaje iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, oko 14 i 15 sati dva maskirana razbojnika, naoružana vatrenim oružjem, pucala su kroz staklo šaltera u pošti. Službenica pošte je prevezena u Opštu bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš", a kako je portparolka MUP-a Suvada Kuldija rekla, stepen povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << još nije poznat.

Policija upala u kući, meštani u šoku zbog onog što su komšije godinama krile u porodičnom domu

"Još uvek ne možemo govoriti o povredama koje je ona zadobila. Istraga o ovom slučaju je pokrenuta, a glavni tužilac Kantona Sarajevo je obavešten o događaju. Razbojnici su se nakon pljačke udaljili s mesta događaja u nepoznatom pravcu, a policijske ekipe za njima tragaju", objasnila je portparolka MUP-a.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.