Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2021, 14:26

RTS: Na kovid propusnicama vidljivi samo rezultati referentnih laboratorija

Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, iz Vlade Srbije za RTS navode da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih labaratorija, neće biti vidljivi u Digitalnom zelenom sertifikatu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koji su testovi validni za Digitalni zeleni sertifikat

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Okt.2021

Testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih labaratorija, neće biti vidljivi u Digitalnom zelenom sertifikatu, rečeno je RTS-u u Vladi Srbije...Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, iz Vlade...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.