Upozorenje u vezi sa kovid propusnicama: U sertifikatu vidljivi testovi samo iz državnih laboratorija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021, 15:05

Upozorenje u vezi sa kovid propusnicama: U sertifikatu vidljivi testovi samo iz državnih laboratorija

Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, Vlada Srbije obaveštava građane da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih laboratorija, neće biti vidljivi u digitalnom zelenom sertifikatu.

Rezultati PCR ili brzog antigenskog testa su vidljivi u sertifikatu samo kada su urađeni u državnim laboratorijama i samo takvi će biti vidljivi prilikom očitavanja QR koda od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << inspekcije ili kovid redara u objektu u koji je neko došao nakon 22 sata, poručeno je iz Vlade Srbije.

U Srbiji je od sinoć u 22 sata za ulazak u ugostiteljske objekte potreban digitalni zeleni sertifikat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koji testovi su vidljivi na kovid propusnicama?

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2021

Testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih laboratorija, neće biti vidljivi u Digitalnom zelenom sertifikatu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.