Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 09:15

"ROKAĆU IH SVE DO KRAJA" Masovni ubica pisao na mrežama dok je bežao od policije - osvanule jezive poruke (FOTO)

Na mrežama se pojavila prepiska ubice U.B. na mrežama u toku krvavog pira u Mladenovcu.

Napadač U.B.(21) koji je pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin zavio je celu Srbiju u crno. U Duboni je ubio mladog policajca i još 7 osoba, nasumično pucajući po školskom dvorištu, gde je i ranio više osoba. On je ispalio više od 100 metaka po tvrdnji meštana, tako da su pojedini mislili da neko baca petarde.

Nakon objave vesti da se dešava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vanredno stanje jer je u toku pucnjava u Mladenovcu, na mrežama su počeli da se pojavljuju šokantni snimci prepiske ubice koji je noćas komentarisao svoj krvavi pir.

Bežao od policije i odgovarao na poruke ljudi koji su pronašli njegov profil. Napisao je "Rokaću ih sve do kraja", nakon čega je krenula lavina komentara. "Bolesniku"," Koji si ti maloumnik" , "Neka ti Bog sudi".

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.