RHMZ: Stigla

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 06:57

RHMZ: Stigla

U većem delu Srbije danas će biti hladnije uz prolazno naoblačenje s kišom najpre na severu zemlje, a zatim i u ostalim krajevima, saopštio je RHMZ.

Samo će na jugu i jugoistoku tokom dana biti toplo i sunčano, a uveče se očekuje zahlađenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, navodi Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od osam do 15 stepeni Celzijusa, a najviša od 15 stepeni na zapadu i severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu hladnije uz prolazno naoblačenje povremeno s kišom, a u toku noći se očekuje delimično razvedravanje. Temperatura u toku dana od 15 do 17 stepeni Celzijusa, vetar umeren severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju.

Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na hronično obolele, a oprez se savetuje asmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući glavobolјa i pospanost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.