RHMZ: Popodne stiže nevreme, na snazi žuti meteoalarm

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2020, 01:06

RHMZ: Popodne stiže nevreme, na snazi žuti meteoalarm

Tokom popodneva u većem delu Srbije mestimično će biti kiše sa pljuskovima i grmljavina i sa tendencijom postepenog intenziviranja, saopštio je RHMZ.

Lokalno se očekuje velika količina padavina i pojava grada, navodi se na sajtu i obaveštava da je u celoj zemlji na snazi žuti meteoalarm.

Na području Mokre Gore i na teritorijama opština Nova Varoš, Čajetina, Arilje, Kosjerić, Krupanj i Koceljeva u naredna dva sata jaki pljuskovi sa količinom padavina od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 20 do 40 mm kiše, lokalno i više, ponegde uz pojavu grada, istaknuto je u upozorenju objavljenom na sajtu RHMZ.

U nedelju promenljivo oblačno, pre podne još ponegde sa kišom i pljuskovima, posle podne u većini mesta sa dužim intervalima sunčanog vremena.

Vetar slab i umeren, severozapadni.

Najniža temperatura od 14 do 18, najviša od 26 do 29 stepeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.