RHMZ: Novo osveženje, ali i upozorenje na jako nevreme

Izvor: B92, 20.Avg.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ: Novo osveženje, ali i upozorenje na jako nevreme

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje za područje Srbije za nedelju, objavljeno je na zvaničnom sajtu.

Kako se navodi, u nedelju se na području Srbije ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, jak povremeno olujni vetar, pojava grada i obilnije padavine.

Gotovo na celoj teritoriji Srbije je na snazi žuti meteoalarm, koji znači da vreme može potencijalno da bude opasno.

Narandžasto upozorenje je izdato za teritorije Šumadije, Pomoravlja i jugozapadne Srbije, gde se očekuju grmljavina i jaka kiša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RHMZ upozorava na moguće nevreme

Izvor: RTS, 20.Avg.2017

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorava da se na području Srbije očekuju veće padavine a moguća je i pojava grada, objavljeno je na sajtu RHMZ-a. . Do kraja dana očekuje se intenziviranje padavina, pa se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.