REfresh your style: Osveži svoj stil i zabavi se!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2015, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REfresh your style: Osveži svoj stil i zabavi se!

Spremite se da uz malu pomoć modnih stručnjaka nacionalne nedelje mode Serbia Fashion Week poboljšate svoj stil, i to u okviru akcije SFW-a, REfresh your style koja će trajati od 14. do 19. aprila, svakog dana od 16 do 20 časova.

U centru Novog Sada, na Miletićevom trgu, postavljen je atraktivni kutak gde će profesionalni tim SFW -a deliti modne savete prolaznicima.

Poznati modni urednik i stilista Srđan Šveljo i njegovi gosti: Aleksandar Topić, Jasmina Mina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sanader, Milan Boya , Tatjana Dmitrović Drljan i Jovana Vukotić će vam dati sve potrebne informacije i sugestije o tome kako da osvežite svoj stil.

Za make-up je zadužen stručni Inglot tim, a svaki stajling biće fotografisan i postavljen na oficijelnu stranicu Serbia Fashion Week .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Serbia Fashion Week: Održana konferencija za novinare

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Apr.2015

Na konferenciji za novinare održanoj u Svečanoj sali Gradske kuće, najavljeno je šta posetioci nacionalne nedelje mode “Serbia Fashion Week”, mogu da očekuju od 21. do 27. aprila.   Učesnici konferencije – predsednica “Serbia Fashion Week”-a Svetlana Horvat, gradski odbornik za kulturu...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.