Modni maraton u SC Big 18 i 19.4.

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Apr.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni maraton u SC Big 18 i 19.4.

Drage dame, prijavite se za učešće u Modnom maratonu u Šoping centru BIG u Novom Sadu 18.i 19.aprila! Pošaljite nam svoju fotografiju, lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresu i mesto stanovanja) na mail www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i počnite da razmišljate kako biste se obukli u Rock chic fazonu, za razgovor za posao, svadbu najbolje drugarice, posetu nedelji mode, izlazak u klub, kafu sa drugaricom, dan u prirodi, prvi izlazak sa potencijalnim dečkom?! Pošaljite mejl najkasnije do petka 17.4. do 12 časova. Odabrane devojke mejlom će biti obaveštene o učešću u akciji. Devojke takođe mogu da se prijave kod hostesa na licu mesta, u SC BIG, od 12h u subotu 18.4. Od 15 do 18 sati eminentni modni znalci, modni urednici magazina Joy i Lepota i zdravlje, Srđan Šveljo i Tijana Jovanović i voditeljka kultne emisije “Život u trendu” Snežana Dakić, davaće vam savete kako da poboljšate svoj stil, ocenjivati vaš stajling i komentarisati modne trendove! Brendovi koji su našim učesnicama na raspolaganju za modne kombinacije su Sportina, Taily Weijl, Tom Tailor, Six, Parfois, Orsay, Link Donna i Lindex. Žiri će napraviti uži izbor od 4 devojke tokom dana u subotu i nedelju, zatim one odlaze u suprefinale od 8 devojaka u nedelju u 17.30 h pa tada biramo 3 najbolje stajlingovane dame. Za prva tri najbolja stajlinga, po mišljenu žirija, SC Big je obezbedio i vaučere u vrednosti od 20.000, 10.000 i 5.000 dinara. Ne propustite priliku da pokažete vaše modne imperative! Čekamo vas u SC BIG!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

REfresh your style: Osveži svoj stil i zabavi se!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2015, 09:05

Spremite se da uz malu pomoć modnih stručnjaka nacionalne nedelje mode Serbia Fashion Week poboljšate svoj stil, i to u okviru akcije SFW-a, REfresh your style koja će trajati od 14. do 19. aprila, svakog dana od 16 do 20 časova...U centru Novog Sada, na Miletićevom trgu, postavljen je atraktivni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.