REKLI SU NAM DA NAPUSTIMO KLUPE Nove dojave o bombama u školama jutros su potresle OVE GRADOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 09:47

"REKLI SU NAM DA NAPUSTIMO KLUPE" Nove dojave o bombama u školama jutros su potresle OVE GRADOVE

Hoće li se više završiti ovaj maj? Ponovo dojave o bombama u srpskim školama.

U jutarnjim časovima stigla je dojava o postavljenoj bombi u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. Takođe, dojave o bombi su stigle i na Ekonomskom fakultetu i gimnaziji u Kragujevcu, kao u sedam osnovnih škola u Novom Sadu.

- Na samom početku prvog časa rekli su nam zaposleni da napustimo klupe i izađemo iz učionica. Cela škola izašla je van školskog kruga dok nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigla policija. Samo se prvi čas nije održao - rekao je učenik koji pohađa školu u Čačku.

Na lice mesta stigli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su pretražili prostorije i ustanovili da se radi o lažnoj dojavi.

Ubrzo je nakon uviđaja nastava u ovoj školi nastavljena.

Kako je potvrdio izvor iz novosadske policije, za sada su evakuisane osnovne škole "Prva vojvođanska brigada", "Kosta Trifković", "Sonja Marinković", "Dušan Radović", "Aleksa Šantić", "Ivan Gundulić" i "Žarko Zrenjanin".

Pripadnici Specijalne jedinice za razminiranje novosadske policije su na terenu i vrše pretragu prostorija u pomenutim škola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.