RASVETLJENO UBISTVO ŠKALJARCA! Uhapšen osumnjičeni za LIKVIDACIJU Vidaka Vujovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 22:20

RASVETLJENO UBISTVO ŠKALJARCA! Uhapšen osumnjičeni za LIKVIDACIJU Vidaka Vujovića

Informaciju da je rasvetljeno ubistvo Vujovića saopštio je i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Podgoričanin je danas uhapšen zbog sumnje da je ubio Vidaka Vujovića (23), čije telo je pronađeno pre dva dana u selu Šteke, nadomak Podgorice.

Uhapšeni je jutros zaustavljen dok je upravljao vozilom, nakon čega je njegov automobil transportovan na veštačenje. U vozilu je pronađen pištolj, ali još nema zvanične potvrde tih informacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pišu Vijesti.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da su saslušali više osoba u istrazi ubistva i da preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. Veštačenje telefonskih komunikacija, provera kontakata, pregledanje snimaka sa nadzornih kamera... deo je onoga što su policijski inspektori u protekla dva dana radili kako bi ušli u trag počiniocu stravičnog zločina.

Policija traga za ubicom ili više njih koji su nadomak glavnog grada, najpe pucali u dvadesettrogodišnjeg Vujovića, a potom zapalili njegovo telo.

Navodno, Vujović se tri dana nije javljao porodici, ali oni nisu prijavili nestanak policiji, već su pokušavali da ga pronađu. Telo mladića je, pronašao meštanin koji je obilazio imanje. On je odmah pozvao policiju a inspektori su na licu mesta na 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta uočili poluugljenisano telo i pored njega nekoliko čaura.

Inspektori su, međutim, nekoliko sati nakon što je 8. aprila pronađen leš tada neidentifikovanog muškarca, tražili od Vujovićevog oca da pođe sa njima - na identifikaciju.

Vidak je, prema pisanju medija, još jedan pripadnik škaljarskog klana koji je ubijen, a on je, kako navode, peti po redu za manje od godinu dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.