RADOJE ZVICER IMA DIREKTNU PODRŠKU MILA ĐUKANOVIĆA Petrović: Još jedan pokušaj državnog udara i destabilizacije naše zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 23:35

"RADOJE ZVICER IMA DIREKTNU PODRŠKU MILA ĐUKANOVIĆA" Petrović: Još jedan pokušaj državnog udara i destabilizacije naše zemlje

Član Predsedništva SNS Luka Petrović izjavio je da je planiranje ubistva predsednika Vučića još jedan pokušaj državnog udara

Član Predsedništva SNS Luka Petrović izjavio je, povodom informacija da je kriminalna grupa Radoja Zvicera planirala ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, da je to je još jedan pokušaj državnog udara i pokušaj destabilizacije naše zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Radoje Zvicer je kriminalac iz Crne Gore koji ima direktnu podršku i zaštitu, za sve kriminalne radnje, od predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. U narednim mesecima očekujem još žešće napade i pritiske na predsednika Vučića i našu zemlju.

Niko ne voli što je naša zemlja na svim poljima jača nego ikada, što smo postali lideri u regionu, šampioni u privlačenju direktnih stranih investicija, kao i to što nam Vladu ne sastavljaju tajkuni i strani ambasadori, ali i što nam državu vodi čovek koji ne pristaje na pritiske i ucene. Zbog toga im toliko smeta Aleksandar Vučić.

Oni znaju da će naša zemlja, dok je on na njenom čelu, biti simbol mira, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta. Živela Srbija, živeo Aleksandar Vučić – naglasio je Petrović i pozvao nadležne državne organe da ovaj slučaj istraže do kraja.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.