RADIO JE JEZIVU STVAR TOKOM KRVAVOG PIRA NA VRAČARU: Nastavnici zaključavali decu, a on hladnokrvno oponašao scenu iz horora

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:29

RADIO JE JEZIVU STVAR TOKOM KRVAVOG PIRA NA VRAČARU: Nastavnici zaključavali decu, a on hladnokrvno oponašao scenu iz horora

Kako je MUP ranije saopštio, osumnjičeni za napad je učenik sedmog razreda te škole, maloletnik za koga se sumnja da je pucao iz pištolja svog oca.

Još uvek traje evakuacija dece iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj je jutros došlo do pucnjave, jer su pojedini nastavnici zaključavali decu u učionice kako bi ih zaštitili.

Još uvek ne može da se ustanovi gde su dve učenice iz odeljenja sedmo dva, prenose mediji.

Učenica iz njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odeljenja navodi da je ispalio preko 20 metaka, da je menjao šaržere i pucao po učionici. Svedoci su šokirani hladokrvnošću kojom je jedan dečak o 14 godina izvršio ovakav zločin i navode da je sve izgledalo kao u horor filmu.

Evakuisani učenici, među kojima su i drugovi iz odeljenja uhapšenog učenika, kažu da se radi o dečaku koga opisuju kao tihog i povučenog.

Takođe navode da nije bio problematično dete.

- Nije imao nikakav motiv motiv da ovo uradi - kažu uznemirena deca.

Druga devojčica kaže za napadača da je uvek bio fin i da je imao dobre ocene, bio je dobar učenik i da nikada to ne bi očekivala od njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.