Prvi snimci policijske brutalnosti u Budvi: Koja je razlika u odnosu na hapšenje Džordža Flojda VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 09:39

Prvi snimci policijske brutalnosti u Budvi: "Koja je razlika u odnosu na hapšenje Džordža Flojda" VIDEO

Policija u Crnoj Gori je jutros uhapsila gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine (SO) Budva Krsta Radovića.

Pored njih uhapšeni su sekretar za investicije Mladen Mikijelj, kao i sin i brat Marka Carevića.

Policija je upotrebila hemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Opštine.Oni su pre hapšenja pokušali da u zgradu Opštine uvedu Upravnu inspekciju.

Na snimcima se mogu videti opiranje hapšenju, ali i potencijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prekomerena upotreba sile od strane policije.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje aludiraju na hapšenje i smrt Džordža Flojda u SAD, odnosno koja je razlika u odnosu na hapšenja u Crnoj Gori.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.