Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024, 08:10

Broj ubijenih u napadu Huta na teretni brod porastao na tri

Broj ubijenih u raketnom napadu pobunjeničkih Huta na teretni brod "True Confidence", u blizini obala Jemena, porastao je na tri, dok su dva člana posade zadobila teže povrede, saopštili su danas vlasnici broda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNIMAK SPASAVANJA POSADE NAKON RAKETNOG NAPADA HUTA Helikopter ih izvlači iz uzburkanog mora, ranjeni leže na podu čamca za spasavanje (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Mar.2024

Indijska mornarica evakuisala je u četvrtak svih 20 članova posade sa pogođenog broda u Crvenom moru, nakon što su u napadu Huta poginula tri pomorca u prvom civilnom stradanju u kampanji jemenske grupe na ključni brodski put, javlja Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.