Protest u Surdulici zbog uticaja fabrike Knauf na zagađenje vazduha

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2021, 17:42

Protest u Surdulici zbog uticaja fabrike "Knauf" na zagađenje vazduha

Zbog dugogodišnjeg zagađenja vazduha u Opštini Surdulica na koje stručnjaci i građani kažu da velikog uticaja ima fabrika Knauf Insulation, okupili su se članovi neformalnog udruženja "Udahni duboko" i Surduličani kako bi protestom iskazali nezadovoljstvo. Protestnom šetnjom do fabrike ukazali su na njen negativan uticaj na životnu sredinu, kao i na zdravlje građana i izneli nekoliko zahteva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Protest u Surdulici zbog crnog dima iz Knaufovog postrojenja

Izvor: RTS, 20.Jun.2021

Zbog zagađena koje, kako tvrde, proizvodi fabrika kamene vune "Knauf", u Surdulici je protestvalo nekoliko desetina građana i članovi udruženja "Udahni duboko". Traže da se fabrika izmesti kako bi se zaštitila životna sredina. . Okupljeni su svoje nezadovoljstvo iskazali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.