Pronađen raskomadani muški leš u moru

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen raskomadani muški leš u moru

Policija je u moru otkrila glavu nepoznatog muškarca, a u utorak popodne raskomadano telo bez nogu koje je plutala lukom Zenta

SPLIT – Splitska policija rano jutros pronašla je u moru ljudsku glavu za koju se veruje da pripada telu bez nogu koje je pronađeno u utorak popodne oko 16 časova na južnoj stran lukobrana lučice Zenta u Splitu.

Slučajni prolaznik je u utorak popodne dok je šetao primetio ljudsko telo kako pluta morem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pozvao policiju.

U pretraživanju mora policija je zatekla jeziv prizor tela muškarca bez glave i nogu u podmakloj fazi raspadanja, a prema prvim informacijama procenjeno je kako je telo zasada nepoznatog muškarca bilo najmanje 20 dana u moru.

Da podsetimo pre 11 dana slučajni prolaznik obavestio je policiju da je na plaži Žanj u splitu pronašao potkolenicu zapakovanu u plastičnu kesu za koju je utvrđeno da je muška.

Da li su ova dva slučaja povezana još niko nije demantovao ni potvrdio, a policija se nije oglasila.

Obdukcijom je utvrđeno da pripada muškarcu, belcu viskom 179 centimetara, a u moru je bila šest dana, objavio je hrvatski portal 24 sata.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strava u Splitu: Našli leš bez glave i nogu

Izvor: Mondo, 17.Okt.2012

Nakon što je pre devet dana na Žnjanu isplivala ljudska noga, juče popodne kod luke Zenta nađen je leš bez glave i nogu!..Policiju je o pronalasku bezglavog leša izvestio zabrinuti građanin koji je osetio nesnosni smrad i pronašao naduveno telo...Telo je prebačeno na Patologiju splitskog KBC-a,...

Nastavak na Mondo...

U Splitu pronađen obezglavljeni leš muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2012

ZAGREB -..U splitskoj luci Zenta pronađen je trup muškarca, bez glave, nogu i ruku, a potom je pronađena i glava, pišu danas hrvatski portali...Trup muškarca je pronađen u utorak posle podne zahvaljujući slučajnom prolazniku koji je pozvao policiju..."Dobili smo truplo bez glave i nogu, a naknadno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.