Strava u Splitu: Našli leš bez glave i nogu

Izvor: Mondo, 17.Okt.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava u Splitu: Našli leš bez glave i nogu

Nakon što je pre devet dana na Žnjanu isplivala ljudska noga, juče popodne kod luke Zenta nađen je leš bez glave i nogu!

Policiju je o pronalasku bezglavog leša izvestio zabrinuti građanin koji je osetio nesnosni smrad i pronašao naduveno telo.

Telo je prebačeno na Patologiju splitskog KBC-a, kako bi se utvrdilo ima li ikakve veze s nogom nađenom na Žnjanu. S obzirom na stanje leša, vrlo je izvesno da se radi o nozi koja nedostaje.

Policija sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istragu, a na mestu pronalaska obavljen je uviđaj.

Luka Zenta od ranog jutra nalazi se pod "okupacijom" policijskih službenika, koji pretražuju teren ne bi li pronašli ono što nedostaje, glavu, nogu i odeću osobe koja je, po svemu sudeći, likvidirana i potom isečena!

Stil podseća na mafijaška ubistva, javlja Index.hr.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obezglavljeni leš nađen u splitkoj luci Zenta

Izvor: Blic, 17.Okt.2012

Zagreb - U splitskoj luci Zenta juče popodne je nađen trup muške osobe, bez glave i nogu, a jutros i glava. ..Obezglavljeni leš koji je plutao, sav naduven i šireći nesnosan miris, prvi je ugledao slučajni prolaznik i javio policiji koja od juče pretražuje područje...Leš nije imao odeću na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.