U Splitu pronađen obezglavljeni leš muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Splitu pronađen obezglavljeni leš muškarca

ZAGREB -

U splitskoj luci Zenta pronađen je trup muškarca, bez glave, nogu i ruku, a potom je pronađena i glava, pišu danas hrvatski portali.

Trup muškarca je pronađen u utorak posle podne zahvaljujući slučajnom prolazniku koji je pozvao policiju.

"Dobili smo truplo bez glave i nogu, a naknadno i glavu starijeg muškarca. S visokim stepenom sigurnosti možemo tvrditi da ranije pronađena noga pripada juče pronađenom truplu", rekao je patolog Antonio Alujević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koga prenosi Večernji list na svom portalu.

Alujević je rekao da su glava i ekstremiteti odstranjeni posle smrti i to nestručno. Patolog procenjuje da je muškarac ubijen verovatno pre 10-15 dana.

Na istočnijoj splitskoj plaži, na Žnjanu, pre desetak dana pronađena je potkolenica muškarca, a patolog je utvrdio da je pripadala belcu visokom oko 179 centimetara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obezglavljeni leš muškarca pronađen u Splitu

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2012

U splitskoj luci Zenta pronađen je trup muškarca, bez glave, nogu i ruku, a potom je pronađena i glava.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.