Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Progon ću ja izdržati, ali Srbija je u rukama zla" (FOTO)

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković objavio je na Tviteru fotografije plakata koji su osvanuli u blizini njegovog stana.

Bivši predsednički kandidat je objavio dve fotografije plakata koji su se pojavili na jednoj autobuskoj stanici u Beogradu.

"Iza ove poslovne zgrade je moja stambena. Progon ću ja izdržati, ali Srbija je u rukama zla", napisao je Janković.

Autobuska stanica. Iza ove poslovne zgrade je moja stambena. Progon ću ja izdržati, ali Srbija je u rukama zla. pic.twitter.com/vKBwPQRPLR— Saša Janković (@Kihot_ex_of) June 10, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković se opet oglasio: "Vraćam se, slikam..." / FOTO

Izvor: B92, 10.Jun.2017

Posle objave o plakatima koji su se pojavili blizu njegovog stana, lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković se ponovo oglasio na Tviteru...Nekadašnji zaštitnik građana je objavio fotografiju jedne osobe kojoj je prekrio lice...“Krećem. Kuca poruku: “Sad odlazi, peške“. Vraćam se,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.