Produžen pritvor ocu K. K: Majci zabranjeno da prilazi sinu VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 15:47

Produžen pritvor ocu K. K: Majci zabranjeno da prilazi sinu VIDEO

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor V. K., ocu dečaka koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Osim toga, M. K., majci K.K, određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa dečakom ubicom.

Pritvor je okrivljenom V. K. produžen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Istim rešenjem, okrivljenoj M. K. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa dečakom ubicom koji je inače svedok u postupku.

Istovremeno je upozorena da se njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Okrivljenom V. K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti, dok je okrivljenoj M. K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONETA ODLUKA: Evo šta će biti sa ocem dečaka-ubice, nova mera i protiv majke

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor V.K., ocu dečaka koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"...Viši sud u Beogradu na predlog tužilaštva produžio je pritvor ocu dečaka ubice iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar, a njegovoj majci koja je takođe obuhvaćena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.