Izvor: Blic, 10.Okt.2023, 23:42

DEČAK UBICA ISPALIO 45 HITACA U KABINETU ISTORIJE Detalji optužnice za masakr u "Ribnikaru" lede krv u žilama: Otkriveno i gde je našao očeve pištolje!

Tokom vanrednog obraćanja glavnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenada Stefanovića, otkriven je niz novih detalja koji se odnose na pucnjavu koja se dogodila 4. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počevši od obučavanja dečaka ubice u Streljačkom klubu i Etno selu, neobezbeđenog držanja oružja, pa sve do 45 metaka koje je dečak ispalio u svom krvavom pohodu tokom kojeg je ubio devet vršnjaka i čuvara škole.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNK MAJKE DEČAKA UBICE NA ČAURI Otkriveno za šta se tereti, tužilaštvo traži 2 I PO godine zatvora: Sledeće nedelje oči u oči sa porodicama ŽRTAVA

Izvor: Blic, 11.Okt.2023, 06:17

Tokom vanrednog obraćanja glavnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović otkrio je da je DNK trag Miljane Kecmanović (46), majke dečaka ubice pronađen na čauri koja je nađena kod vrata u učionici-kabinetu istorije gde je 3. maja njen sin (13) usmrtio devet vršnjaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.