Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Nov.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno 18 ljudi zbog ometanja izbora na Kosovu

Iz Policije Kosova saopštili su da su policijski istražitelji pokrenuli sedam predmeta u vezi sa krivičnim delima, a 18 lica je privedeno u policiju. Portparol kosovske policije, Brahim Sadriu kazao je da su ovi slučajevi uglavnom lakše prirode i da su pod nadležnošću odgovarajućih tužilaštva. Najveći broj incidenata desio se u reonu Prištine, opštini Podujevo, Lipljan i Glogovac. Uglavnom se radi o ometanju izbornog procesa i o pritiscima da se glasa za određen politički subjekat.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Privedeno 16 osoba zbog ometanja izbora na KiM!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2013

Za sada je zbog ometanja izbora na Kosovu privedeno 16 osoba. Takođe, privedena su i četvorica aktivista Saveza kosovskih Srba (SKS) u Gračanici zbog sumnje da su kupovali glasove

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.