Privedena dvojica muškaraca u centru Beograda, pretili policiji automatskom puškom!

Izvor: Press, 28.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedena dvojica muškaraca u centru Beograda, pretili policiji automatskom puškom!

Beogradska policija privela je dvojicu muškaraca u centru Beograda, posle desetominutnih pregovora, pošto je jedan od njih policiji pretio automatskom puškom.
U policiji su Tanjugu objasnili da su tokom pre podneva obavljane samo rutinske kontrole, te da se u ovom trenutku ne može govoriti o privođenjima. 

Kako je javio reporter Tanjuga sa lica mesta, policija je dvojicu muškaraca zatekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u automobilu oko 11.40 sati u haustoru zgrade u ulici Svetozara Markovića 54.

Jednog do njih, kojem je okrvavljena glava, policija je odmah izvela iz automobila, dok je drugi ostao u kolima preteći automatskom puškom.

Posle desetominutnog pregovaranja, muškarac iz automobila se predao, nakon čega su on i njegov prijatelj privedeni.

Još nije poznato ko je muškarcu naneo povrede ni koji su razlozi za intervenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, kao ni da li to ima bilo kakve veze s Paradom ponosa koja se održava u Beogradu. 



PROČITAJTE JOŠ:
Šef kruševačkog podzemlja izrešetan ispred zgrade
Trgovac teško ranjen, policija traga za napadačima u Žarkovu
JOŠ JEDAN NAPAD NA STRANCE U BEOGRADU: Obezbeđenje kafane pretuklo strane državljane!
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAORUZANI-CEKALI-GEJEVE-I-PRETILI-POLICIJI-Privedena-dva-muskarca-sa-automatskim-puskama

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2014

Beogradska policija privela je dvojicu muškaraca u centru Beograda, posle desetominutnih pregovora, pošto je jedan od njih policiji pretio automatskom puškom, a njih je zatekla u automobilu oko 11.40 sati u haustoru zgrade u ulici Svetozara Markovića 54..Beogradska policija privela je dvojicu muškaraca...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.