Prijetio policiji automatskom puškom

Izvor: Cafe.ba, 28.Sep.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijetio policiji automatskom puškom

BEOGRAD - Dvojica muškaraca privedena su u centru Beograda, nakon što je jedan od njih policiji prijetio automatskom puškom.

Policija ih je zatekla u automobilu u 11.40 časova u haustoru zgrade u Ulici Svetozara Markovića, prenose beogradski mediji.

Jednog od njih, kojem je okrvavljena glava, policija je odmah izvela iz automobila, dok je drugi ostao u kolima, prijeteći automatskom puškom.

Poslije desetominutnih pregovora, muškarac iz automobila se >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << predao, nakon čega su on i njegov prijatelj privedeni.

U Beogradu će danas biti održana gej parada, čiji učesnici se okupljaju pred zgradom Vlade Srbije. Centar grada blokirale su jake snage policije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.