Priveden Karadžić -  predsednik privremenog organa grada Prištine

Izvor: Press, 01.Dec.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Karadžić - predsednik privremenog organa grada Prištine

Načelnik policijske stanice Bratislav Trajković rekao je kratko novinarima da se u zgradi nalazi tužilac, ali da mu nije poznato šta se Karadžiću stavlja na teret.
U prostorije policije došao je i predsednik Građanske incijative Srpska Vladeta Kostić koji je rekao Tanjugu da mu nije poznato zbog čega je Karadžić priveden.
Prema informacijama koje ima Kostić, predsedniku privremenog organa grada Prištine policija je pred njegovom kućom bez objašnjenja naredila da uđe u policijsko vozilo.
Pred ulazom u zgradu policije u Gračanici se nalazi veliko broj novinara kao i nekoliko čelnih ljudi Građanske inicijative Srpska. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Priveden, pa pušten predsednik privremenog organa grada Prištine

Izvor: Kurir, 01.Dec.2013

Verujem da se ovako nešto neće ponoviti i verujem da će veiliki broj Srba izaći na birališta i glasati za Srpsku, zaključio je predsednik Privremenog organa grada Prištine..GRAČANICA - Predsednik Privremenog organa grada Prištine Ljubinko Karadžić izašao je iz policijske stanice u Gračanici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.