Izvor: RTS, 16.Jul.2020, 19:00

Prištinski mediji: Varhelji primio Vučića uz knjigu Kosovo i Metohija

Komesar za proširenje EU Oliver Varhelji primio je predsednika Srbije Alkesandra Vućića u Briselu, neposredno pre sastanka sa kosovskim premijerom Avdulahom Hotijem, prenose prištinski mediji, ocenivši taj susret "skandaloznim", zahtevajući od Varheljija da razjasni okolnosti.
Na osnovu Tviter poruke sa fotografijom koju je evropski zvaničnik objavio, prištinski mediji ocenjuju da se radi o "skandalu, jer je u njegovoj kancelariji tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << susreta viđena knjiga pod nazivom Kosovo i Metohija".

Aleksandar Vučić se sa komesarom Varheljijem sastao odmah po dolasku sa aerodroma ali u prostorijama Misije Republike Srbije u Briselu
Varhelji je na Tviteru napisao da je imao dobar sastanak sa Vučićem o reformama koje Srbija mora da obavi na putu ka EU, borbi protiv kovida 19 i investicionom samitu Evropske komisije koji će se održti na jesen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić posle sastanka sa Hotijem: Od srede nastavak razgovora na tehničkom nivou

Izvor: RTS, 16.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa kosovskim premijerom Avdulahom Hotijem u Briselu da razgovor nije bio lak. Dodaje da su razgovarali o temama nestalih i interno raseljenih lica i ekonomiji. Nastavak razgovora na tehničkom nivou u sredu, kaže Vučić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.