Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedorčanin krao po školama i institucijama u Bijeljini

BIJELJINA – Policija u Bijeljini uhapsila je M.R. iz Prijedora zbog više krađe, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

On je kako saznajemo, neopaženo ulazio u kancelarije osnovnih i srednjih škola, univerziteta, centra za socijalni rad  i drugih ustanova, kojom prilikom  je koristio odsustvo i nepažnju vlasnika i iz torbi najčešće otuđivao novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

"Navedeno lice je  višestruki povratnik  u izvršenju krivičnih djela", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << naveli su u CJB Bijeljini i dodali su da je o svemu navedenom obavješteno je i nadležno tužilaštvo, a protiv lica M.R .slijedi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo "krađa".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.