Preokret: Uhapšena za ubistvo vlasnika vile u Niškoj Banji

Izvor: B92, 26.Dec.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret: Uhapšena za ubistvo vlasnika vile u Niškoj Banji

Beograd -- Pripadnici MUP rasvetlili su ubistvo i pokušaj ubistva počinjen 5. novembra ove godine u Niškoj banji i uhapsili M.D. (27), koja se sumnjiči za taj zločin.

Postoje osnovi sumnje da je M.D. ubila vlasnika vile "DND" i pokušala da ubije radnika tog hotela, saopštio je MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ubistvo i krivično delo pokušaj ubistva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Na dan zločina policija je saopštila da je nakon opsade upala u vilu "DND" u kojoj se nalazio osumnjičeni za ubistvo vlasnika vile D.J. (42) u besvesnom stanju. On je tada kolima Hitne pomoći odvezen u bolnicu. Kako je tada saopštio MUP, on je pokušao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potpuni preokret u Niškoj banji: Svedok ubistva zapravo ubica?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo i pokušaj ubistva počinjen 5. novembra ove godine, u Niškoj banji i uhapsili M. D. (1989), koja se sumnjiči za taj zločin...- Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ubistvo i krivično delo pokušaj ubistva,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.