Preminula i treća osoba ranjena u obračunu 5. septembra u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula i treća osoba ranjena u obračunu 5. septembra u Prištini

Iz Kliničko bolničkog centra Kosova potvrđeno je da je preminula i treća osoba, G. Rafuna (1943) koja je ranjena u oružanom sukobu dve porodice 5. septembra.Do sukoba na periferiji Prištine došlo je nakon imovinskog spora između porodica Mehmeti i Rafuna.

Jedna osoba preminula je na licu mesta, druga istog dana uveče, a ranjene su i dve osobe. Među žrtvama je i osumnjičeni napadač.

Ranije su preminuli B. Mehmeti i M. Rafuna, dok su ranjeni G. Rafuna (1943) i F. Rafuna (1968).

Policija je do sada uhapsila tri osobe osumnjičene kao učesnike u oružanom sukobu, u kojem su, prema izjavama iz policije, korišćeni pištolji i puške.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula i treća osoba ranjena u Prištini

Izvor: B92, 15.Sep.2019

Iz Kliničko bolničkog centra Kosova potvrđeno je da je preminula i treća osoba, G. R.(76) koja je ranjena u oružanom sukobu dve porodice 5. septembra...Do sukoba na periferiji Prištine došlo je nakon imovinskog spora između porodica Mehmeti i Rafuna...Jedna osoba preminula je na licu mesta, druga...

Nastavak na B92...

Preminula i treća osoba ranjena u obračunu u Prištini

Izvor: Radio 021, 15.Sep.2019

Iz Kliničko bolničkog centra Kosova potvrđeno je da je preminula i treća osoba, G. Rafuna (1943) koja je ranjena u oružanom sukobu dve porodice 5. septembra...Do sukoba na periferiji Prištine došlo je nakon imovinskog spora između porodica Mehmeti i Rafuna...Jedna osoba preminula je na licu mesta,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.