Premijerka i članovi Vlade predstavljaju rezultate svog rada

Izvor: B92, 01.Jul.2019, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka i članovi Vlade predstavljaju rezultate svog rada

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić i članovi Vlade Srbije predstaviće danas rezultate rada u protekle dve godine i prioritete za naredni period.

Premijerka Brnabić rekla je u subotu, kada se navršilo dve godine mandata, da je u Srbiju u prošloj godini ušlo tri i po milijarde evra direktnih stranih investicija, kao i da je od 2012. godine otvoreno 700.000 radnih mesta.

Ona je u Somboru istakla da je tokom dve godine imala najveću čast da radi za svoju državu Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svoj narod.

"Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe", istakla je premijerka i navela da je na toj poziciji, pre svega, zahvaljujući bezgraničnom i ogromnom poverenju koje joj je pružio predsednik Aleksandar Vučić.

Ona je nedavno rekla i da je prilično zadovoljna onim što je vlada na čijem je čelu postigla za dve godine mandata, a posebno rezultatima u oblasti digitalizacije. "Pokrenuli smo neke stvari. Posebno sam zadovoljna gde smo sitgli u oblasti digitalizacije koju sam postavila kao prioritet vlade. Danas je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj je digitalizacija sveprisutna", rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je istakla da je najveća prednost Srbije nad svim zemljama u regionu, ali i šire, jak tim izmedju predsednika Republike i premijerke i njenog kabineta. "Postoji ista vizija kuda Srbija treba da ide i na tome zajedno radimo", rekla je Brnabić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijerka: Menjamo Srbiju, ima prostora za veće plate i penzije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je zadovoljna rezultatima koje je Vlada Srbije postigla kao tim, navodeći da je ostala posvećena dosadašnjim ciljevima, pre svega, kada je reč o makroekonomskoj stabilnosti i daljem jačanju Srbije...Ona je na konferenciji za novinare povodom dve godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.