Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka: Popović uvredio deo građana za koje radi, razgovaraću sa njim

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je ministar Nenad Popović izjavom o LGBT uvredio deo građana za koje radi, i najavila da će mu danas reći da više treba da se bavi svojim poslom.

"Njegov posao je da Roko, Stefan, Miloš ili neko drugo dete ostanu u Srbiji, a ne da se bavi time ko su im roditelji. Ova izjava u potpunosti nije u duhu tolerancije koju ova Vlada Srbije želi da promoviše", rekla je premijerka u Skupštini grada Beograda.

Ona je dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će sa Popovićem razgovarati "u četiri oka" kako bi probala da razume njegovu poruku.

"Mislim da je u toj izjavi pomešao sve teme. Između nataliteta i toga da li je neko gej, nema uzročno-posledične veze. I gej osobe imaju reproduktivne organe i niko, nijedna Vlada na svetu ne može da odredi da li će oni imati decu", rekla je ona.

Popović je u sredu na Tviteru kritikovao uvoz knjiga ze decu iz Hrvatske jer se ne slaže sa njihovim sadržajem i napisao: "U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da 'ROKO IMA DVE MAME, A ANA DVOJICU TATA'".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Popović uvredio deo građane za koje radi

Izvor: RTS, 04.Maj.2018

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je ministar Nenad Popović uvredio deo građana Srbije za koje radi i koji plaćaju Vladu i poručila da bi volela kada bi se njeni ministri malo više bavili svojim poslom, a ne iznosili lične stavove na razne teme, koje nisu u njihovoj nadležnosti. ...

Nastavak na RTS...

Brnabić: Popovićev posao da zadrži decu u Srbiji

Izvor: Beta Video, 04.Maj.2018

BEOGRAD - ``Njegov posao je da Roko, Stefan, Miloš ili neko drugo dete ostanu u Srbiji, a ne da se bavi time ko su im roditelji. Ova izjava u potpunosti nije u duhu tolerancije koju ova Vlada Srbije želi da promoviše``, rekla je premijerka Ana Brnabić u Skupštini grada Beograda. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Brnabić: Popović je uvredio građane za koje radi!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2018

Oštar odgovor premijerke Ane Brnabić kolegi iz Vlade Srbije ministru Nenadu Popoviću na njegov homofobični komentar povodom slikovnice. "Reći ću mu da se više bavi svojim poslom", rekla je ona, najavljujući razgovor sa ministrom...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Premijerka Srbije Ana Brnabić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.