Premijerka Ana Brnabić uputila TELEGRAM SAUČEŠĆA porodici Nebojše Glogovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2018, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Ana Brnabić uputila TELEGRAM SAUČEŠĆA porodici Nebojše Glogovca

"Otišao je doajen koji će uvek živeti sa nama", rekla je premijerka

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je u ime članova Vlade i svoje ime telegrame saučešća porodici preminulog glumca Nebojše Glogovca i upravniku Jugoslovenskog dramskog pozorišta, njegovog matičnog teatra, u kojima se kaže:

Napustio nas je čovek velikog talenta, vanserijski umetnik i simbol srpskog glumišta mlađe generacije. Nebojša Glogovac ostavio je neizbrisiv trag >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako kroz svoja glumačka ostvarenja, tako i kroz umeće dostojanstvenog življenja – rekla je Ana i dodala:

- Otišao je doajen koji će uvek živeti sa nama kroz role po kojima ostaje upamćen, kao simbol srpskog glumišta i pozorišta. Srpska pozorišna scena izgubila je danas jednog od najboljih i najtalentovanijih umetnika koji je dao lični pečat svemu što je radio. U svoje ime i ime svih članova Vlade Republike Srbije primite izraze iskrenog saučešća – napisala je premijerka Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.