Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjedništvo BIH nije usvojilo ugovor o prijelazima sa Hrvatskom

Na današnjoj sjednici Predsjedništva BiH nije usvojen Ugovor o graničnim prijelazima s Hrvatskom i Sporazum o pograničnom saobraćaju s Hrvatskom, a protiv ovih dokumenata glasao je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović, dok su druga dva člana Predsjedništva BiH Željko Komšić i Bakir Izetbegović glasali za ove dokumente. Ovo je danas novinarima na pres-konferenciji potvrdio Radmanović obrazlažući svoju odluku time što smatra da nisu ispoštovane određene ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radmanović: Došao sam u Sarajevo jer mi je garantovana bezbjednost

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2013

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Nebojša Radmanović, koji je prisustvovao današnjoj sjednici Predsjedništva BiH u Sarajevu, kazao je danas novinarima da su mu garantovali bezbjednost u Sarajevu te je stoga došao na sjednicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sorensen: Sporazumi s Hrvatskom moraju biti potpisani

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2013, 13:18

SARAJEVO - Evropska unija očekuje od Bosne i Hercegovine da usvoji ugovor o graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom i sporazum o pograničnom saobraćaju s Hrvatskom, kazao je danas novinarima šef Delegacije Evropske unije i specijalni predstavnik EU u BiH Peter Sorensen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.