Predsednica parlamenta: Izlazi napolje, još jednom me...

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednica parlamenta: "Izlazi napolje, još jednom me..."

Beograd -- U Skupštini nastao pravi haos jer je skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima. Predsednica parlamenta oštro kritikovala službe.

Predsednica Skupštine Maja Gojković najpre je bila veoma neprjatna prema generalnoj sekretarki Narodne skupštine Svetislavi Bulajić, kojoj je u nekoliko navrata, uz uključen mikrofon, rekla: "Izlazi napolje, još jednom me dovedeš u zabludu... izlazi napolje i donesi mi podatke"...

Cela zbrka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastala je oko toga što su neki od preko 1.200 amandmana, podnetih na dva predloga zakona o obrazovanju, povučeni, a sekretarijat Skupštine kasni sa obradom podataka.

Gojkovićeva je s govornice rekla da se čeka 45 minuta da službe srede podatke o tome ko je povukao amandmane, a ko nije.

"Generalni sekretar je dužan da nam dostavi ispravne podatke da možemo da radimo. Ako ne može da radi neka nas obavesti. Ako službe ne znaju da rade, neka nas obaveste", bila je glasna Gojkovićeva.

Zatim je "za ceo cirkus" optužila predsednika pokreta DJB i poslanika Sašu Radulovića. "Ceo cirkus je napravio Radulović. Baš me briga što je opozicija i što se solidarištete s njim...samo pauza može da sredi ovo", rekla je između ostalog Maja Gojković.

Nakon kratke pauze, traženi podaci su stigli, a predsednica parlamenta je poručila: "Sad možete da slikate i tvitujete..."

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG URLANJA I PRETNJI MAJE GOJKOVIĆ SLUŽBENICI: Izlazi napolje, izlazi sad! Videćeš ti...

Izvor: Press, 27.Sep.2017

U Skupštini nastao pravi haos jer je skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima. Predsednica parlamenta oštro kritikovala službe. . Foto: Printscreen. Predsednica Skupštinemaja Gojković...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.