(VIDEO) GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG URLANJA I PRETNJI MAJE GOJKOVIĆ SLUŽBENICI: Izlazi napolje, izlazi sad! Videćeš ti...

Izvor: Press, 27.Sep.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG URLANJA I PRETNJI MAJE GOJKOVIĆ SLUŽBENICI: Izlazi napolje, izlazi sad! Videćeš ti...

U Skupštini nastao pravi haos jer je skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima. Predsednica parlamenta oštro kritikovala službe.
Foto: Printscreen
Predsednica Skupštinemaja Gojković najpre je bila veoma neprjatna prema službenici Narodne skupštine, kojoj je u nekoliko navrata, uz uključen mikrofon, rekla odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odlazi odmah i donesi mi podatke...
Maja Gojković mobinguje službenike Skupštine pic.twitter.com/BPYFlwxWlP
— Goran Vuletić (@yorgakki) September 27, 2017 U Skupštini nastao pravi haos jer je skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima.
Cela zbrka nastala je oko toga što su neki od preko 1.200 amandmana, podnetih na dva predloga zakona o obrazovanju, povučeni a sekretarijat Skupštine kasni sa obradom podataka.
Te poslanike je izabrao neki narod, a Maja Gojković svojim diktatorskim ponašanjem jasno pokazuje šta misli o tom narodu koji nije za sns.
— Slavica Petrovska (@SlavicaPetrovs1) September 27, 2017 Gojkovićeva je s govornice rekla da se čeka 45 minuta da službe srede ko je povukao amandmane, a ko ne. "Generalni sekretar je dužan da nam dostavi ispravne podatke da možemo da radimo. Ako ne može da radi neka nas obavesti. Ako službe ne znaju da rade neka nas obaveste", bila je glasna Gojkovićeva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Gojković VIKALA U SKUPŠTINIi: Izlazi, još jednom me dovedi u zabludu (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Sep.2017

U Skupštini nastao pravi haos jer je skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima. Predsednica parlamenta oštro kritikovala službe. Maja Gojković najpre je bila veoma neprijatna prema službenici Narodne skupštine, kojoj je u nekoliko navrata, uz uključen mikrofon,...

Nastavak na Blic...

Gojković službenici Skupštine: Izlazi napolje...

Izvor: Mondo, 27.Sep.2017

I danas burno u parlamentu. Skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima, a predsednica parlamenta oštro kritikovala službenicu....Foto: youtube/screenshot..Predsednica Skupštine je službenici nekoliko puta, uz uključen mikrofon, rekla odlazi, odmah, videćeš ako me...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.