Danas navala u Lidlu i atak na batak: A da li se sećate tuče usred Beograda kad su se žene zbog ove stvari GAZILE I PLJUVALE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas navala u Lidlu i "atak na batak": A da li se sećate tuče usred Beograda kad su se žene zbog ove stvari GAZILE I PLJUVALE! (VIDEO)

Otvoreno je 16 Lidl objekata i u svakom od njih nastala je prava otimačina

Danas su se širom zemlje otvorile Lidl prodavnice, koje su u građanima probudile i ono najgore. Bilo je tu tuče oko jeftinih pilića, šećera, ali i banana, jer kako kući da dođu bez toga. Čekalo se i po tri sata da se kupi pile od 120 dinara, a onda ga je na svu muku potrošača i nestalo.

Nešto slično dogodilo se i pre par godina usred Beograda. Isto je tada narod pokazao kako se poštuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sunarodnici. I tada se razjarena gomila pobila, ali oko sadnica japanskih trešanja.

Možda ste zaboravili, ali te davne 2011. godine Grad Beograd organizovao je podelu sadnica trešnje u znak solidarnosti sa narodom Japana. Iz žutog autobusa delile su se sadnice trešnje, paprat i slonovo uvo, ali iako nije hrana ljudi su se besomučno otimali.

Ta humana podela protekla je slično kao borba "lidlovih pilićara". Bila je neopisiva gužva, a tokom borbe za sadnice tri žene su povređene - jedna teže i dve lakše.

Za sadnice trešanja se tada u centru Beograda "borilo" nekoliko hiljada zainteresovanih građana, a danas u Lidlu ih je bilo isto toliko samo puta 16, koliko se objekata danas i otvorilo.

Te 2011. godine je žena starosti 40 godina zadobila povrede glave, grudnog koša i trbuha i ona je bez svesti odvezena na reanimaciju. Danas na sreću nije bilo ozbiljno povređenih, ali je Hitna pomoć ipak priskakala u pomoć.

Druge dve žene su prilikom borbe za sadnice zadobile povrede glave i kuka, no danas ipak, osim laktanja, gaženja i ponekog pljuvanja nije bilo težih povreda. Ali, sličnost u ponašanju veoma je očigledna.

Šta je to što tera narod da se grabi, čupa i otima sa svojim sunarodnicima izgleda nećemo saznati, ali po ovim događajima barem znamo kako će biti na otvaranju neke nove prodavnice, koji su proizvodi najpoželjniji i šta je to što Srbi ne smeju da propuste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.