Pravila se da je tinejdžerka da bi zavela dečaka, na prvom sastanku imali seks osam puta

Izvor: Blic, 16.Okt.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravila se da je tinejdžerka da bi zavela dečaka, na prvom sastanku imali seks osam puta

Naomi Dikson (31) sa Floride (SAD) predstavljala se kao sedamnaestogodišnjakinja da bi zavela četrnaestogodišnjeg dečaka koga je upoznala na jednoj žurci u septembru. Nakon što je sa žrtvom stupila u seksaulne odnose, on je redovno dolazio kod nje, ali kada bi poželeo da ode, često je bilo problema.

Nekoliko puta u takvim prilikama Diksonova je postala nervozna, zaključavala je vrata i nije mu dozvoljavala da ode, a jednom je čak pokušala i da ga zadavi.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učiglednoj opsednutosti Diksonove maloletnim dečakom s kojim je već na prvom sastanku polno opštila osam puta dovoljno govori i činjenica da je na ruci perorezom urezala njegove inicijale.

Zamoren i uplašen ovom nezdravom vezom i odraslom ženom koja je pokušavala da ga zarobi u svojoj kući, dečak je konačno 25. septembra sve ispričao roditeljima, a Diksonova je uhapšena.

U početku je negirala da je sa žrtvom imala seksualne odnose, a zatim se branila tvrdeći da je mislila da dečak ima 18 godina. Trenutno se nalazi u zatvoru i određena joj je kaucija od 50.000 dolara.

Ovakav slučaj odrasle osobe koja se predstavljala kao tinejdžer da bi ostvarila neki nezakonit cilj u SAD nije usamljen.

U junu 2012. pažnju je privukao još bizarniji slučaj Karise Hads (24), koja se na Fejsbuku izdavala za maloletnog dečaka, kako bi upoznala i zavela petnaestogodišnju devojku iz zapadne Virdžinije, s kojom je prilikom prvog susreta uživo imala čak i seksualni odnos, pomoću prostetičkog penisa.

Godinu dana ranije, odrasla žena iz Ohaja napravila je profil na Fejsbuku na kom se predstavila kao “tinejdžerka koja žudi za pažnjom”, ne bi li pribavila inkriminišuće informacije o mužu od kog je živela odvojeno, a slučaj je epilog takođe dobio na sudu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pravila se da je tinejdžerka da bi zavela dječaka, na prvom sastanku imali seks osam puta

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2013

Naomi Dikson (31) sa Floride (SAD) predstavljala se kao sedamenastogodišnajkinja da bi zavela četrnaestogodišnjeg dječaka koga je upoznala na jednoj žurci u septembru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.