Poznato stanje ranjenog profesora iz BiH VIDEO

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 10:33

Poznato stanje ranjenog profesora iz BiH VIDEO

Nastavnik koji je ranjen juče u OŠ u Lukovcu, se oporavlja i skinut je sa respiratora, kazao je novinar Slađan Tomić za TV "Prvu".

"Poslednja informacija iz Bosne i Hercegovine, odnosno iz Lukavca, jeste da se ranjeni nastavnik oporavlja, da je skinut sa respiratora i meni se čini da on nije životno ugrožen", rekao je on i dodao:

"Jutros se nisam čuo sa doktorima sa Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, juče jesam i nekako neke informacije koje smo znali nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želeli da iznosimo u javnost, jer naravno da porodica ne treba da saznaje stanje povređenog člana iz medija. Mi zbog toga moramo satima kasnije da objavimo informacije koje znamo, da ostavimo dovoljno vremena porodici da se upozna sa informacijama o zdravstvenom stanju".

Podsetimo, učenik G. M. upucao nastavnika engleskog osnovne škole u Lukavcu. Kako je preneo Klix.ba, reč je o učeniku G. M. (2008.) koji je zbog lošeg vladanja izmešten iz jedne u drugu osnovnu školu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.