Četvrtak, 15.06.2023.

10:30

Poznato stanje ranjenog profesora iz BiH VIDEO

Nastavnik koji je ranjen juče u OŠ u Lukovcu, se oporavlja i skinut je sa respiratora, kazao je novinar Slađan Tomić za TV "Prvu".

Izvor: B92

Poznato stanje ranjenog profesora iz BiH VIDEO
Shutterstock/Chaikom/Ilustracija

"Poslednja informacija iz Bosne i Hercegovine, odnosno iz Lukavca, jeste da se ranjeni nastavnik oporavlja, da je skinut sa respiratora i meni se čini da on nije životno ugrožen", rekao je on i dodao:

"Jutros se nisam čuo sa doktorima sa Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, juče jesam i nekako neke informacije koje smo znali nismo želeli da iznosimo u javnost, jer naravno da porodica ne treba da saznaje stanje povređenog člana iz medija. Mi zbog toga moramo satima kasnije da objavimo informacije koje znamo, da ostavimo dovoljno vremena porodici da se upozna sa informacijama o zdravstvenom stanju".

Podsetimo, učenik G. M. upucao nastavnika engleskog osnovne škole u Lukavcu. Kako je preneo Klix.ba, reč je o učeniku G. M. (2008.) koji je zbog lošeg vladanja izmešten iz jedne u drugu osnovnu školu.
  • Opširnije pogledajte u video-prilogu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: